• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Fethiye

Ahmet Aras Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına Resmen Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Aras Mazbatasını Aldı

31 Mart Yerel seçimlerinde yüzde 54.90 oy oranıyla Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazandığı il belediyelerinde dördüncü olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, mazbatasını aldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlık binasında düzenlenen devir teslim töreni ile görevi önceki başkan Dr. Osman Gürün’den devralarak resmen göreve başladı.

Dr. Osman Gürün’den Teşekkür Mesajı

Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Halkımızın bize verdiği görevi Ahmet Başkanıma gönül rahatlığıyla devrediyorum. Muğla’da kazandığımız ilçelerde Ahmet Başkanımızın başarılı olacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

Ahmet Aras’ın Açıklamaları

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Muğla’nın tüm ilçelerinden gelen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu görevi 25 yıl başarıyla sürdüren Osman Gürün’den devralıyorum ve Muğla’ya daha iyi hizmet etmek için çok çalışacağım.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ahmet Aras’ın Hizmet Sözü

Ahmet Aras, “Muğla’ya hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Parti ayrımı gözetmeksizin birlikte çalışarak Muğla halkına en iyi hizmeti sunacağız. Kapımız herkese açık, sizlerin hizmetkarıyız.” dedi.

Sorumluluğun Farkında

Ahmet Aras, “Aldığımız görevin sorumluluğunun farkındayız. Atatürk’ün izinde, halkımız için çalışacağız. Önceki dönem mesai arkadaşlarıma, aileme, destek veren halkımıza teşekkür ediyorum. Muğla için çok çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ahmet Aras Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına Resmen Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin